Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Frakt Metoder
Vi sänder vid EMS, DHL och Fedex.
1. Bekräfta din leveransadress innan du betalar för det. Ange en giltig e-postadress och kontrollera e-post efter att du har köpt för uppdaterad information.
2. Objekt är i allmänhet skeppas ut inom 1 arbetsdagar efter betalning har verifierats (lör & sön och de flesta nationella helgdagar undantagna).
Spårnings Metoder
Efter din beställning skickas kommer vi att erbjuda dig en länk som du kan spåra din beställning om det behövs. Kontrollera din e-post för länken och spårningsnummer.
Obs: Om du inte kan kontrollera det omedelbart med spårningsnummer, var god vänta med tålamod. Viss tid krävs av Express Company för uppladdning.
Misslyckade eller felleverans
För kunder som inte får ditt paket inom ovannämnda totala leveranstiden, kontrollera med det lokala postkontoret direkt med ditt ID-kort eller annat giltigt intyg och orderinformation kopia som du kan skriva ut när Logga in på ditt registrerade konto på vår hemsida .
Avkastning och utbyte
Återgång politik:
Vi är fast beslutna att full belåtenhet. Du kan returnera produkten (er) inom fjorton dagar från den dag då varan mottogs. Du måste kontakta oss innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla märker fäst.
Return fraktavgiften bör ordnas av dig. Vi kommer att återbetala din betalning efter den returnerade objektet mottas. Den ursprungliga frakt och expeditionsavgift kommer att dras från återbetalning.
För Annullering:
Annullering av en order innan beställningen har skickats, vi behandla alla order så snabbt som möjligt, så att vi inte alltid kan annullera en beställning efter att den är placerad.
Avbokning förfrågningar efter beställningen har skickats kommer att behandlas i enlighet med vår returpolicy.
tillbaka
högklackade skor, sandaler dam, rea skor, billiga skor, skor på nätet
Copyright © 2019 www.4x4oas.se. All Rights Reserved